esmaspäev, 15. november 2010

Hakklihamuffinid



Eile õhtuks siis sai katsetatud hakklihamuffinite tegemist. Retsepti leidsin Ragne blogist (Ragnel on alati väga isuäratavad retseptid). Tegemist oli mu elu esimeste soolaste muffinitega. Sõime neid õhtul kartuli ja ohtra porgandisalatiga.

Kogus: mina sain antud kogusest 14 muffinit

400 g hakkliha
1 dl riivsaia
2 dl hapukoort (nagu kombeks siis eelistan 10%'st)
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 muna
1 tl soola
0,5 tl pipart

Täidis:
200 g riivjuustu
paar tomatit
pitsamaitseainet

Segasin riivsaia ja hapukoore ning jätsin seisma umbes 10 minutiks. Sel ajal hakkisin sibula, küülaugu ja viilutasin tomatid. Seejärel segasin omavahel riivsaia, hapukoore, sibula, küüslaugu, soola, pipra, muna, hakkliha.
Kui kasutada muffinipanni, siis tuleks ka vorm ära määrida. Kuna minul veel vormi pole, siis kasutasin paberist muffinivorme ja neid ma ei määrinud. Seejärel täitsin muffinivormid hakklihaseguga ja lisasin pool riivjuustust vormidesse, viilutatud tomatid ja peale pitsamaitseainet. Seejärel lisasin ülejäänud juustu peale ning panin ahju 200 kraadi juurde umbes 30 minutiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar