teisipäev, 30. november 2010

Klassikaline hakklihakaste

Kodused toidud on ikka nii head. Tead täpselt, mida ja kui palju paned ning mis toorainet kasutad. Väljas süües ei tea ju tegelikult kunagi, mis kokad teevad, olgu koht nii hea ja kvaliteetne kui tahes. Seekord siis isutas hakklihakastme järgi.



450 g hakkliha
1 sibul
2 spl hapukoort
1 spl jahu
piima
vett
ketšupit
soola
pipart

Hakkisin sibula ja praadisin 1 tl õliga kuldseks. Lisasin hakkliha ja pruunistasin. Seejärel lisasin maitse järgi soola ja pipart. Lisasin jahu ja segasin hakkliha ning sibulaga. Seejärel hapukoore vee ja piima. Piima ja vee vahekord umbes pooleks. Kuna mina armastan vedelat kastet, siis lisasin vedeliku rohkem. Lisasin veel ketšupi ja maitsestasin vajadusel veel soolaga.
Ideaalselt sobib keedetud kartuliga, kuid seekord sõin makaroni ja porgandisalatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar