neljapäev, 26. jaanuar 2012

Parajalt krõbe kana juustu-ja tomatikastmes

Eelmisel nädalal tuli hull kana isu. Nii siis andsingi oma isule alla, kui nägin "Ise tehtud hästi tehtud" blogis seda retsepti.
Vägagi jõukohane retsept ka algajatele perenaistele.






Vaja läheb:

6 broilerikintsu
3 küüslauguküünt
500 g tomatipastat
1 tl soola
1 spl mett
100 g mozzarella juustu
50 g parmesani
oliiviõli
pipart
basiilikulehti

Kuumuta pannil õli, lisa hakitud küüslauk ja prae kiirelt läbi. Lisa tomatipasta, must pipar, sool ja mesi ning hauta umbes 15 minutit. Kaste muutub paksemaks ja maitse intensiivsemaks. Kui tahad veidi hapukamat, siis lisa natukene sidrunimahla. Kõige lõpuks lisa peenestatud basiilik.

Nüüd prae kiirelt broilerikintsud ning maitsesta soola ja pipraga kergelt. Tõsta praetud kintsud ahjunõusse ning kalla peale kaste. Tükelda mozzarella ning pane kastme peale ning raputa ka riivitud parmesan peale,

Küpseta ahjus 35 minutit 180 kraadi juures






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar