Biskviit:
5 muna
2 dl suhkrut
1 dl kuuma vett
3 dl jahu
Vahustasin munad suhkruga. Lisasin vaikselt kuuma vee, ise pidevalt segades. Lisasin sõelutud jahu. Kallasin segu vormi (26 cm) ja küpsetasin 180 kraadi juures 25 minutit
Täidis:
mustikamoos
400 g kohupiimapastat
2 dl 35% koort
250 g hapukoort
vaniljesuhkrut
tuhksuhkrut
apelsini-virsiku mahla
Lõikasin jahtunud biskviidi seekord kaheks (tavaliselt lõikan kolmeks). Immutasin kergelt mahlaga ja katsin moosiga. Vahustasin vahukoore. Segasin kohupiima ja hapukoore, lisasin vaniljesuhkrut 2 tl ja tuhksuhkrut maitse järgi (kohupiim ja moos on ilma suhkruta mul). Lisasin vahustatud koore ja segasin. Kallasin 2/3 täidisest kahe piskviidi vahele. Ülejäänuga katsin ääred ja pealmise pinna.
Panin külmkappi vähemalt 6 tunniks.
Kaunistuseks:
300 grammi martsipani
shokolaadi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar