esmaspäev, 27. veebruar 2012

Õhtusöök Kodumaa auks

Õhtusöögi planeerimist sai alustatud koogist. Ja nagu ikka kerkis küsimus...Millist kooki teha? Kuna kogunenud on paras ports kooke, mida hirmsasti proovida tahaks ja samas on terve rida ka kooke, mis lihtsalt nii head, et tahaks veel ja veel. Seekord sai siis valitud meie pere top kookide hulgast suur lemmik - küpsisekook nimelt.







Õhtusöögi planeerimist sai alustatud koogist. Ja nagu ikka kerkis küsimus...Millist kooki teha? Kuna kogunenud on paras ports kooke, mida hirmsasti proovida tahaks ja samas on terve rida ka kooke, mis lihtsalt nii head, et tahaks veel ja veel. Seekord sai siis valitud meie pere top kookide hulgast suur lemmik - küpsisekook nimelt. Retsept asub siin.




Kuna kook on mõnusalt magus, siis soolase toidu otsustasime teha vähem kalori rikkama. Otsus langes ahjus küpsetatud ühepajatoidule. Kõrvale sai rüübatud maitsestatud vett ja Islandi mustika likööri.






Vaja läheb:

5 kartulit

4 porgandit

1 kaalikas

Veerand kapsast

Köögivilja puljongit 1 klaas

300 g liha kuubikuid

Prae liha ning maitsesta. Haki köögiviljad ja pane haudepotti. Kalla peale umbes 2 klaasi vedelikku (puljong+vesi). Pane ahju 160 kraadi juurde umbes 1,5 tunniks hauduma. Lisa kartul ja liha. Hauta veel umbes tund.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar