Algne retsept võetud siit:
Põhi:
3 dl jahu
3 spl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
100 grammi võid
3 spl jahu
1 sidruni koor ja mahl
Täidis:
800 grammi toorjuustu
300 grammi hapukoort
3 dl suhkrut
1,5 tl vaniljesuhkrut
5 muna
2 munakollast
Põhja jaoks segan kuivained ja lisan või. Näpin või kuivainetega ühtlaseks puruks. Katan tekkinud puruga koogivormi (26 cm) ja panen 10 miutiks külmkappi.
Seejärel on aeg asuda valmistama täidist, mille tarbeks segan kokku kõik täidise ained.
Kallan täidise põhjale ja küpsetan ahjus 200 kraadi juures 1 tund 30 minutit. Ahjud on küll erinevad, kuid soovitan panna ahju koogi alla ka kausiga vee ning ahju ukse vahele jätta pisike ava.
Kaunistatud maalitud martsipaniga
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar