Vot see retsept ja eriti just kaste on imeline ning veel kõrvitsast :) Isegi mu abikaasa sõi ja kiitis, sest meie jaoks pole just tavaline, et kõrvitsapüreed toidu sisse paneksime.
Retsept on pärit Elise blogist
Retseptis tegin paar muudatust: peekon sai asendatud suitsuvorstiga ja piima koguse lahjendasin veega :) Kuna Parmesani kodus ei olnud, siis asendasin sellegi tavalise juustuga (Eesti juustuga)
500g makarone
200g suitsuvorsti
Kaste:
60g võid
60g jahu
7 dl piima (pooleks veega)
400g kõrvitsapüreed
150g riivitud juustu
3 sl Parmesani juustu
soola,musta pipart
200g suitsuvorsti
Kaste:
60g võid
60g jahu
7 dl piima (pooleks veega)
400g kõrvitsapüreed
150g riivitud juustu
3 sl Parmesani juustu
soola,musta pipart
Katteks:
4 sl Parmesani
4 sl riivsaia
4 sl riivsaia
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar