Eile õhtuks sai tehtud midagi kiiret ja lihtsat - kohupiima sõrnikuid oma lihtsas headuses.
kolmapäev, 12. oktoober 2011
Kohupiima Sõrnikud
Eile õhtuks sai tehtud midagi kiiret ja lihtsat - kohupiima sõrnikuid oma lihtsas headuses.
laupäev, 8. oktoober 2011
Köögivilja pirukas
Rabarberi-kondentspiima kook
teisipäev, 4. oktoober 2011
Kõrvitsa-makaronivorm
200g suitsuvorsti
Kaste:
60g võid
60g jahu
7 dl piima (pooleks veega)
400g kõrvitsapüreed
150g riivitud juustu
3 sl Parmesani juustu
soola,musta pipart
4 sl riivsaia
esmaspäev, 3. oktoober 2011
Aune Õunakook
pühapäev, 2. oktoober 2011
Kaelus Eliise-Miiale
Kookoskangid
300 g kookoshelbeid
2 sl maisitärklist
1 sl sidrunimahla
1 tl vanillisuhkrut
0,25 tl soola
400 g kondenspiima (suhkruga)
Kaunistamiseks:
200 g tumedat šokolaadi
Sega esimesed viis komponenti suure lusikaga hästi läbi. Lisa 300 g kondenspiima ja sega kätega tihkeks taignaks. Kui segu on pude ega anna hästi vormida, lisa vähehaaval kondenspiima juurde.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Veereta kuhjaga supilusikatäis segu märgade kätega palliks, seejärel vormi piklikuks kangiks. Lao küpsised plaadile paarisentimeetriste vahedega.
Küpseta ahjus 175° juures 18–20 minutit, kuni pind on kergelt pruunistunud. Tõsta koogilabidaga restile jahtuma.
Sulata tükkideks murtud šokolaad mikrolaineahjus või kuumaveevannis. Kasta kangid kolmandiku võrra sulanud šokolaadi sisse ja lase restil paar tundi tarduda. Säilita toatemperatuuril õhukindlalt suletud karbis, iga maiusekihi vahel küpsetuspaber.